Made in Moerwijk

Made in Moerwijk is een leerwerkbedrijf met als doel het bevorderen van werkgelegenheid.

Leerwerkbedrijf en duurzame winkel

Made in Moerwijk is een sociale en duurzame onderneming in een stadsdeel dat problemen kent maar aan het begin staat van een nieuwe ontwikkeling. In samenwerking met bewoners, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, de gemeente en andere gei╠łnteresseerde partijen wil Made in Moerwijk een verschil maken.

Laagdrempelig
Door het aanbieden van laagdrempelige leerwerktrajecten, het aanleren van werknemersvaardigheden en werkfit maken leidt Made in Moerwijk vakmensen op die gecertificeerd zijn en voldoen aan de eisen van de hedendaagse arbeidsmarkt.

Duurzaam
Tegelijkertijd zet Made in Moerwijk duurzaamheid in om de lokale economie te versterken en de leefbaarheid te vergroten door middel van tal van eigen initiatieven. Zo heeft Made in Moerwijk een eigen klusbedrijf, naaiatelier, en fietsenmakerij.

Vintage en opknappers
Voor prettig geprijsde vintage kleding, een opgeknapte fiets of een hippe heuptas gemaakt van duurzaam plastic kun je terecht bij Made in Moerwijk. Gevestigd aan het Westhovenplein, is Made in Moerwijk een energieke combinatie van winkel, werkplaats en opleidingscentrum. Het naastgelegen zusterbedrijf Sparkle in Style een schoonheidssalon en tevens een leerwerkbedrijf voor vakken in de uiterlijke verzorging.

Positieve verbinding
Made in Moerwijk benadrukt het positieve en hanteert de principes van verbinding en inclusie. De activiteiten van Made in Moerwijk zijn erop gericht een sociaal economische impact te hebben op de werkgelegenheid, het welzijn, de gezondheid, het milieu, de betrokkenheid en sociale cohesie in Den Haag Zuidwest. 

Partners Zuidwest

Made in Moerwijk

Wij brengen bewoners samen om te werken aan hun eigen toekomst door middel van talentontwikkeling en het bieden van een professionele werkomgeving. Naar de website

Nog meer meedoen

‘Ik wil aan de slag, maar waar moet ik beginnen?’

Van, voor en door Moerwijkers, er is genoeg te doen!